Event Program

The following program for the Learn/Share Lab in Chiang Mai was developed by Christina and Carolina for review by the Ci2i Global team during our call scheduled for 8 Jan; then modified by Jean Russell 23 Jan; further finalized by Christina and Jean on 27 Jan. Timings are indicative and subject to change. The name(s) after each session indicate the host who is holding the space for that session.

Wednesday, 5 February

Transport to check-in @ At Nata Chic Jungle Resort:

  • 11:45 am pick-up at Chiang Mai International Airport
  • 12:15 pm pick-up at Hueang Samila Hostel
  • 3pm pick-up in front of Kad Suang Kaew shopping center

5:00pm – Welcome reception: Drinks, Remarks, Introductions
7:00pm – Welcome dinner  (w/ table conversation starters)
8:30pm – Lanna lantern lighting

Thursday, 6 February

7 am 1 hr breakfast

8:00am – 30 min Opening circle (Irma)

8:30am – 1 hr Introduction to framework tools/language patterning (Bonnie)
After a quick intro to each, participants choose from 45 min breakout session options offering lenses & language for thinking about our stories & challenges 

  • Action Spectrum: risks, decisions, and impact [Jean]
  • Scaling [Bonnie and Carolina]
  • Professional/personal value building [Christina]
  • Associate/participant offered sessions?

9:30  45 min Frameworks for our case study analysis (Kathryn)

  • Show the Co-Creation matrix and describe how case studies have been grouped. (10 min) (Christina)
  • Explain the story arcs we are looking for and the board(s) for capturing them: what’s replicable, what’s context specific, what conditions existed that enabled co-creative magic? What conditions existed that nurtured co-creative magic? (15 min) (Jean)
  • Co-creative sharing (what did you miss?) about the framework tools & language patterns to practice with as we present & discuss our cases / story arcs (20 min) (Kathryn to guide)

10:15 1/2 hr Break

10:45 am 2 hrs Case Study Presentations  – Curated co-creative impact initiatives (choose 1 of 2 groups)

Group 1: Curated for Determined Objectives [Kathryn]

Group 2: Curated for Emergent Objectives [Irma]

Working Lunch - 
12:45 pm 1.5 hrs – 1/2 hr for food then Case study analysis discussion (groups 1 and 2), capture story arcs [Jean] 

2:15 pm: 1hr 15 min free time – swimming/napping/email/chatting

(3:15 pm drinks/snacks available)

3:30pm 2 hrs Case Study Presentations – Open co-creative impact initiatives (choose 1 of 2 groups)

Group 3: Open for Determined Objectives – [Kathryn]

Group 4: Open for Emergent Objectives – [Irma]

5:30pm – (drinks/light snacks available)
1 hr Case study analysis (groups 3 & 4), capture story arcs [Jean] 

6:30 15 min break 

Working Dinner 
6:45 pm 2 hrs dinner + World Cafe on what we’ve learned today – (Christina with Nathalie)

  • Food (buffet – 45 min)
  • What did you notice in the cases? (15 min then change tables)
  • How does what was noticed relate to your own work? (15 min then change tables)
  • What have we learned about the challenges faced by many co-creative endeavors? (15 min)
  • Group harvest (30 min)

8:45 pm – Co-creative art activity introduction [Carolina]
Coffee/Tea/dessert wind-down + creative play time

Friday, 7 February

7 am Breakfast + creative play time

8:15am – 1 hr 15 min Opening session including co-creative art activity conclusion (Carolina)

9:30 1/2 hr recap of previous day (Bonnie) [3-4 participants are invited to recap story arcs through the different frameworks]

10 am – 30 min Mapping offers & needs – mosaic/map [Christina]

10:30 am – 15 min break

10:45 am – 30 min Create Open Space: Offers/needs and Next [Jean]

11:15am – 1 hr Open Space Session 1

12:15 – 1 hr Open Space Session 2

1:15 pm – 1hr 45 min Lunch dates + free time (open space 3)

3:00pm – 1 hr Open space reporting/synthesis - Takeaways, Next Steps, Accountabili-buddies, and Action [Jean]

4:pm – 1 hr discussion: what can/should ci2i consider doing to nurture the emergence of a supportive practitioners community ? (Bonnie)

5pm – 1/2 hr Break (firm up evening plans – drinks/snacks available)

5:30pm – 45 min Closing circle [Carolina]

6:15 pm – 15 min Final Gratitudes + Housekeeping + Event close [Christina]

6:30 – event ends
 
6:45 pm transport departure to night bazaar
  • Dinner + night bazaar visit: optional return at 9:30pm
  • 9:30 meetup with Christina @ Boy’s Blues Bar (in the night bazaar) + dance clubs later:  optional return from Zoey on Yellow  at 2 am